Riskientunnistuskoulutus

Koulutus tulee olla suoritettuna ajokokeeseen mennessä. Maksettuasi ja suoritettuasi kurssin, saat meiltä todistuksen suorituksesta. Todistus on oltava mukana ajokokeessa.

Hinta

Riskientunnistuskoulutus 
Hinta
sisältäen myös ratamaksun
390€
Hyvitys jo suoritetusta pimeän opetuksesta-50€

Kurssin hinta sisältää kaikki koulutukseen liittyvät maksut.

Teoriaopetus

Koulutus keskittyy yleisimpien riskitilanteiden tunnistamiseen ja hallintaan. Teoriaopetuksessa keskitytään tunnistamaan sisäisiä ja ulkoisia riskitekijöitä. Voit suorittaa teoriat kätevästi nettiselaimella paikasta riippumatta. Voit suorittaa teoriat myös perinteisesti luokkaopetuksena toimistollamme. Hinta on molemmissa tapauksissa sama. Koulutus pitää sisällään neljä teoriatuntia.

Ajo-opetus

Koulutukseen kuuluu neljä ajotuntia, joista pimeän ajo suoritetaan simulaattorilla. Muut ajotunnit suoritetaan oikealla autolla. Hyödynnämme koulutuksessa UAR:n ajoharjoittelurataa Vihdissä. Annamme oppilaalle ajojen perusteella kirjallisen palautteen vahvuuksista ja kehityskohteista.

Harjoittelu- ja Syventävä vaihe

Mikäli olet saanut B-luokan ajokortin ennen 1.7.2018, etkä ole vielä suorittanut niihin liittyviä jatkovaiheita, on sinun suoritettava Riskientunnistuskurssi niiden asemesta. Määräaika on sama, kuin ennenkin, eli koulutus on suoritettava kahden vuoden kuluessa ajokortin saannista. Muussa tapauksessa ajo-oikeutesi katkeaa.

Ilmoittaudu kurssille