Mopo (AM120)

Mopokortti (AM120) oikeuttaa sinua ajamaan kaksi- ja kolmipyöräistä mopoa. Kurssin suorittaminen sujuu vaivatta näillä ohjeilla.

1. Ilmoittaudu valitsemalla itsellesi aloituspaketti

Sivun alaosasta löydät linkin ilmoittautumissivulle. Valitse aloituspaketti sen mukaan, suoritatko ensimmäistä ajokorttia, vai oletko jo ajokortillinen. Maksaessasi aloituspaketin ilmoittautumisen yhteydessä,  saat tunnukset oppimisympäristöön heti japääset aloittamaan opinnot heti. Mikäli haluat suorittaa maksun käteisellä tai perinteisenä laskuna, saat tunnukset oppimisympäristöön käytyäsi toimistollamme tekemässä opetussopimuksen.

2. Aloita opiskelu

Ensimmäistä ajokorttia suorittaessasi aloitat opiskelun neljän teoriatunnin EAS-koulutuksella. Toistaiseksi teoriatunnit ovat tarjolla ainoastaan verkkopalvelun kautta. Verkkotuntipalvelu on avoinna ma-to klo 14-21.

Kortin suorittaminen edellyttää monipuolista omatoimista opiskelua. Tätä varten käytössäsi on erittäin laaja ja monipuolinen sähköinen oppikirja, itseopiskelutehtäväpaketti ja Netreeni -teoriakoeharjoitusohjelma.

3. Suorita ajotunteja

Voit suorittaa mopotunteja kun olet läpäissyt teoriakokeen.

4. Läpäise teoriakoe

Haettuasi ajokorttiluvan ja suoritettuasi riittävästi omatoimista itseopiskelua, voit käydä läpäisemässä teoriakokeen.

5. Läpäise käsittelykoe

Teoriakokeen suoritettuasi voit varata kauttamme käsittelykokeen. Mopokortti toimitetaan sinulle postitse hyväksytyn käsittelykokeen jälkeen.

Ajoharjoittelu

Mopokortin ajoharjoittelun määrää ei ole lakisääteisesti määritetty. Ohjatusta ajoharjoittelusta on kuitenkin paljon erilaista hyötyä. Kuljettajan osaaminen kasvaa merkittävästi ohjatun ajoharjoittelun myötä. Tämä ilmenee esimerkiksi HUS:n tutkimuksesta. Mopokurssimme painottuu liikennetilanteiden harjoittelemiseen. Tavoitteemme on, että nuori saa erinomaiset lähtökohdat turvalliseen liikkumiseen hektisessä liikenteessä.

Mopo-oppilaamme saa ajo-oikeuden 94% varmuudella ensimmäisellä koeyrityksellä. Siitä syystä mopokurssin hinta on vakio, mikäli et pääse ajoharjoittelun jälkeen käsittelykoetta läpi, emme veloita lisäopetuksesta tai mopon käytöstä uusintakokeessa mitään. Tässä tapauksessa siis maksat ainoastaan Ajovarman käsittelykoemaksun uudelleen.

Tarjoamme ajo-opetusta sekä skootterilla, että vaihdemopolla. Ajo-harjoittelu voidaan aloittaa, kun oppilas on täyttänyt 15 vuotta.

Hinta

Mopokurssimme sisältää aina 3 ajotuntia ensimmäistä korttia suorittavilla ja 2 ajotuntia AM121 tai T kortin omaavilla. Meillä on mopokurssissa käytössä hintatakuu; mikäli oppilas ei läpäise käsittelykoetta ajotuntien jälkeen, emme veloita uusintakoetta varten harjoittelusta, tai mopon käytöstä uusintakokeessa. Hintatakuu ei kata Ajovarman perimää käsittelykoemaksua.

Mopokurssi (AM120)
HINTATAKUU
Kurssimaksu ensimmäistä ajokorttia suorittavalle
Sisältäen
EAS koulutuksen
Oppikirjan
Itseopiskelumateriaalin
Teoriakokeen harjoitusohjelman
Kolme ajotuntia á50min
Mopon käyttö käsittelykokeessa
380€
Kurssimaksu T/AM121 ajokortin omaavalle
Sisältäen
Oppikirjan
Itseopiskelumateriaalin
Teoriakokeen harjoitusohjelman
Kaksi ajotuntia á50min
Mopon käyttö käsittelykokeessa
260€
Lisäajotunti
kokeen hylkäyksestä johtuen
Maksuton
Mopon käyttö uusintakokeessaMaksuton

Tutustu joustaviin maksutapoihin

Kurssihinta ei sisällä ns. viranomaismaksuja. Ajokorttiluvan käsittelymaksu 20€/37€ hakemuksen jättötavasta riippuen. Teoriakoemaksu on normaalisti 37€. Käsittelykoemaksu on 30€.

Mopokortin suorittaminen edellyttää ajokorttilupaa. Lue lisää ajokorttiluvan hakemisesta.

Ilmoittautuminen

Klikkaamalla allaolevaa linkkiä, pääset ilmoittautumaan kursseille. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostissa vahvistusviestin, jossa on tarkempaa tietoa kurssin suorittamisesta.

Mikäli suoritat ensimmäistä ajokorttia, aloitat opiskelun EAS-koulutuksella. EAS on neljän teoriatunnin laajuinen.  Voit suorittaa teoriatunnit sähköisen oppimisympäristön kautta. Saat sähköpostitse henkilökohtaiset tunnukset palveluun ilmoittauduttuasi kurssille.

 

 

mopokortti