Maksutavat

Maksa ilmoittautumisen yhteydessä

Voit maksaa kurssin ilmoittautumisen yhteydessä. Hoidat maksun kätevästi verkkopankkipainikkeilla, tai voit hakea halutessasi SVEAn WebPay -rahoitusta. Suosittelemme tätä maksutapaa ainoastaan kiinteän maksun kursseihin. Henkilöauto- ja moottoripyöräkurssien lopullinen hinta riippuu yksilöllisestä harjoittelun määrästä. Näihin kursseihin voi hakea joustavampaa Resurs Bankin autokoulutili -rahoitusta

Maksa käteisellä tai kortilla toimistolla

Voit maksaa VISA/MASTER CARD -korteilla maksusi suoraan toimistoomme. Otamme vastaan myös käteismaksuja.  Emme lisää näihin maksutapoihin mitään maksutapalisiä.

Maksa laskulla

Voimme antaa maksuista myös perinteisen tilisiirtolaskun. Ilman paperilaskulisiä.

Hae maksuille joustavaa Resurs Bankin autokoulutili -rahoitusta

Auliksen rahoitusmallina on Resurs Bankin myöntämä Autokoulutili. Luotto on tililuonteinen, ja tilin maksimilimiitti on 1.12.2020 4000 euroa. Tiliä voi käyttää Autokoulu Auliksen tuotteiden ostamiseen ja kaikki ostot kertyvät samaan pääomaan. Tällöin ei tarvitse luoda uutta osamaksusopimusta jokaiselle ostokselle. Tilin avulla vanhempi voi maksaa vaikka kaikkien lasten autokoulumaksut, vain yhden luoton kuluilla. Mikäli valitset rahoituksen, voit avata tilin vaikka kotisohvaltasi. Tilin avaaminen on täysin kulutonta. Voit avata tilin huoletta suuremmalle summalle, kuin kurssin hinta. Tällöin mahdolliset lisäopetuskulut voi laittaa samaan luottoon. Luotosta koituu sinulle kustannuksia vasta, kun sillä on tehty ostoja.

Tutustu tarkemmin autokoulutiliin.