Maksutavat

Maksa ilmoittautumisen yhteydessä

Voit maksaa kurssin ilmoittautumisen yhteydessä. Hoidat maksun kätevästi verkkopankkipainikkeilla, tai voit hakea halutessasi SVEAn WebPay -rahoitusta. Suosittelemme tätä maksutapaa ainoastaan kiinteän maksun kursseihin. Henkilöauto- ja moottoripyöräkurssien lopullinen hinta riippuu yksilöllisestä harjoittelun määrästä. Näihin kursseihin voi hakea joustavampaa Resurs Bankin autokoulutili -rahoitusta kurssin aloitettuasi.

Maksa käteisellä tai kortilla toimistolla

Voit maksaa VISA/MASTER CARD -korteilla maksusi suoraan toimistoomme. Otamme vastaan myös käteismaksuja. Käteismaksussa varaudu maksamaan tasarahalla. Emme lisää näihin maksutapoihin mitään maksutapalisiä.

Maksa laskulla

Voimme antaa maksuista myös perinteisen tilisiirtolaskun. Ilman paperilaskulisiä. Lasku voidaan lähettää myös sähköpostiin ja sen löytää oppimisympäristöstä.

Hae maksuille joustavaa Resurs Bankin autokoulutili -rahoitusta

Auliksen rahoitusmallina on Resurs Bankin myöntämä Autokoulutili. Luotto on tililuonteinen, ja tilin maksimilimiitti on 4000 euroa. Tiliä voi käyttää Autokoulu Auliksen tuotteiden ostamiseen ja kaikki ostot kertyvät samaan velkapääomaan. Tällöin ei tarvitse luoda uutta osamaksusopimusta jokaiselle ostokselle. Tilin avulla vanhempi voi maksaa vaikka kaikkien lasten autokoulumaksut, vain yhden luoton kuluilla. Mikäli valitset rahoituksen, voit avata tilin vaikka kotisohvaltasi. Tilin avaaminen on täysin kulutonta. Luotosta koituu sinulle kustannuksia vasta, kun sillä on tehty ostoja.

Voit hakea tilille luottoa esimerkiksi 2000€ asti, sillä kyseessä on pelkkä tilin käyttövara. Käyttövaran suuruus ei itsessään vaikuta tilin kuluihin. Ainoastaan osamaksuohjelman valinta ja velan määrä vaikuttaa. Tilin avaaminen itsessään on kulutonta, eikä tilistä laskuteta maksuja, mikäli siellä ei ole velkapääomaa.

Huomaathan, että voit käyttää tililuottoa ainoastaan autokoulumaksuihin. Muista tutustua tililuoton ehtoihin ja kuvaukseen. Linkit näihin sivun alaosassa. Avaa itsellesi autokoulutili klikkaamalla allaolevaa banneria. Jos avaat tilin kotona, ilmoitathan tilin avaamisesta meille. Voit myös avata sen toimistollamme. Ota tällöin henkilöllisyystodistus mukaasi. Luoton myöntää Resurs Bank.

Luoton yleiset tiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Ilmoittaudu kurssille

Voit ilmoittautua kurssille ilmoittautumissivulla, puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä toimistollamme.

Ilmoittauduttuasi sähköisesti saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Tarkistathan myös roskapostilaatikon.