Maksutavat

Tarjoamme monipuoliset maksutavat autokoulumaksuja varten. Maksuohjelma on vapaasti räätälöitävissä. Ainoa tinkimätön ehtomme on, että opetusmaksut ovat kokonaisuudessaan maksettu, tai niille haettu rahoitus, ennen ajokoetta.

Käteinen ja korttimaksu

Hyväksymme käteis- ja korttimaksut ilman lisämaksua. Maksukorteista hyväksymme kotimaiset maksukortit (Visa ja Master Card)

Perinteinen lasku

Voit maksaa kurssimaksut perinteisen laskun avulla. Autokoulumaksut laskutetaan kokonaissummasta riippuen 1-4 erässä. Emme peri tilisiirtolaskusta ylimääräisiä laskulisiä. Lasku voidaan antaa printattuna, tai sähköisesti.

Rahoitus

Auliksen rahoitusmallina on Resurs Bankin myöntämä Autokoulutili. Luotto on tililuonteinen, ja tilin maksimilimiitti on 2000 euroa. Tiliä voi käyttää Autokoulu Auliksen tuotteiden ostamiseen ja kaikki ostot kertyvät samaan pääomaan. Tällöin ei tarvitse luoda uutta osamaksusopimusta jokaiselle ostokselle. Tilin avulla vanhempi voi maksaa vaikka kaikkien lasten autokoulumaksut, vain yhden luoton kuluilla. Mikäli valitset rahoituksen, voit avata tilin vaikka kotisohvaltasi. Tilin avaaminen on täysin kulutonta. Voit avata tilin huoletta suuremmalle summalle, kuin kurssin hinta. Tällöin mahdolliset lisäopetuskulut voi laittaa samaan luottoon. Luotosta koituu sinulle kustannuksia vasta, kun sillä on tehty ostoja.

Tutustu tarkemmin autokoulutiliin.