EAS Turvallisuuskoulutus

Turvallisuuskoulutus (EAS) on ensimmäistä ajokorttia suorittavan peruskoulutus, laajuudeltaan neljä teoriatuntia. Koulutus tulee olla suoritettuna ja siitä tulee olla todistus mukana teoriakokeeseen mennessä. EAS on vaatimuksena myös ajoharjoittelun aloittamiselle, kun ajokorttia suoritetaan opetusluvalla.

Hinta

TuoteHinta
Liikenneturvallisuuskoulutus (EAS)
60€
Oppimisen tueksi lisämaksusta:
Laaja Itseopiskelumateriaali
Sisältäen
- Oppikirjan
- Laajan itseopiskelutehtävämateriaalin
- Käyttöoikeuden Netreeni-teoriakoeharjoitusohjelman
toistaiseksi voimassaolevalla käyttöoikeudella
70€
Suppea itseopiskelumateriaali
Netreeni-teoriakoeharjoitusohjelma
toistaiseksi voimassaolevalla käyttöoikeudella
15€

Kurssin hinta sisältää kaikki koulutukseen liittyvät maksut.

Teoriaopetus

Koulutus on laajuudeltaan neljä tuntia, ja antaa valmiudet tunnistaa liikenteen perusasioita. Voit suorittaa teoriatunnit perinteisesti luokkatilassamme keskiviikkoisin klo 17, tai voit suorittaa ne myös etäopiskeluna paikasta riippumatta. Suoritettuasi ja maksettuasi koulutuksen, saat siitä todistuksen. Tarvitset todistusta teoriakokeeseen mennessä. Suorittaesssasi ajoharjoittelun opetusluvalla, on todistusta pidettävä ajoharjoittelussa mukana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu EAS-koulutukseen allaolevasta linkistä. EAS teoriatunnit järjestetään toimistollamme keskiviikkoisin klo 17. Voit suorittaa teoriat myös joustavasti sähköisessä oppimisympäristössä, johon saat ilmoittautuessa käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ilmoittaudu kurssille