Autokoulutili

Auliksen ja Resurs Bankin yhteinen autokoulutili on joustava tapa järjestää autokoulumaksujen rahoitus. Voit hakea tiliä itsellesi etukäteen, ja rahoittaa omat, tai esimerkiksi perheenjäsenen autokoulukulut tilin kautta.

Koko perheen autokoulutili

Voit halutessasi rahoittaa myös muita tulevia autokoulumaksuja tilin avulla. Esimerkiksi lapsen mopokurssin nyt, ja jonkin muun kurssin tulevina vuosina. Jotkut asiakkaat valitsevat tämän, sillä eri-ikäisille lapsille tarvitsee eri ajokortit. Autokoulutilin avulla saat kaikki maksut kätevästi samaan luottoon, etkä joudu maksamaan usean luoton kuluja.

Helppo hakea

Voit huoletta hakea tilille luottoa esimerkiksi 2000€ asti, sillä kyseessä on pelkkä tilin käyttövara. Käyttövaran suuruus ei itsessään vaikuta tilin kuluihin. Ainoastaan osamaksuohjelman valinta ja velan määrä vaikuttaa. Tilin avaaminen itsessään on kulutonta, eikä tilistä laskuteta maksuja, mikäli siellä ei ole velkapääomaa.

Huomaathan, että voit käyttää tililuottoa ainoastaan autokoulumaksuihin. Muista tutustua tililuoton ehtoihin ja kuvaukseen. Linkit näihin sivun alaosassa. Avaa itsellesi autokoulutili klikkaamalla allaolevaa banneria. Jos avaat tilin kotona, ilmoitathan tilin avaamisesta meille. Voit myös avata sen toimistollamme. Ota tällöin henkilöllisyystodistus mukaasi. Luoton myöntää Resurs Bank.

Luoton yleiset tiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot