Autokoulutili

Auliksen ja Resurs Bankin yhteinen autokoulutili on joustava tapa järjestää autokoulumaksujen rahoitus. Voit hakea tiliä itsellesi etukäteen, ja rahoittaa omat, tai esimerkiksi perheenjäsenen autokoulukulut tilin kautta.

Koko perheen autokoulutili

Käyttäessäsi Autokoulurahoitusta saat ostoksillesi 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittasiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Helppo hakea

Voit huoletta hakea tilille luottoa esimerkiksi 2000€ asti, sillä kyseessä on pelkkä tilin käyttövara. Käyttövaran suuruus ei itsessään vaikuta tilin kuluihin. Ainoastaan osamaksuohjelman valinta ja velan määrä vaikuttaa. Tilin avaaminen itsessään on kulutonta, eikä tilistä laskuteta maksuja, mikäli siellä ei ole velkapääomaa.

Huomaathan, että voit käyttää tililuottoa ainoastaan autokoulumaksuihin. Muista tutustua tililuoton ehtoihin ja kuvaukseen. Linkit näihin sivun alaosassa. Avaa itsellesi autokoulutili klikkaamalla allaolevaa banneria. Jos avaat tilin kotona, ilmoitathan tilin avaamisesta meille. Voit myös avata sen toimistollamme. Ota tällöin henkilöllisyystodistus mukaasi. Luoton myöntää Resurs Bank.

Luoton yleiset tiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot