Ajokieltokoulutus

Ajokieltokoulutus on neljän teoriatunnin mittainen lisäkoulutus, joka tulee suorittaa, mikäli kuljettaja on määrätty ajokieltoon kahden ensimmäisen vuoden aikana ajokortin saamisesta.

Ajokorttilaki 37§

Jos kuljettaja määrätään auton ensimmäisen ajo-oikeuden saamista seuraavan kahden vuoden aikana tehdyistä liikennerikoksista tai toistuvista liikennerikkomuksista ajokieltoon, ajokortin palauttamisen edellytyksenä ajokiellon päättymisen jälkeen on, että hän on saanut riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen käsittelevän lisäkoulutuksen. Säännöstä sovelletaan myös moottoripyörän ajo-oikeuden haltijaan, jolla ei ole auton ajo-oikeutta, kahden vuoden ajan moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta.

Ajokieltokoulutuksen hinta 139€

Saat nettiopetus.fi:n koulutuksen kauttamme hieman edullisemmin, kuin mitä kurssi maksaa nettiopetus.fi:ssä.

Helppo suorittaa

Tunnit suoritetaan osoitteessa nettiopetus.fi. Ilmoittauduttuasi ja maksettuasi koulutuksen, voit suorittaa koulutuksen. Voit tutustua tarkemmin koulutuksen aikatauluihin NETTIOPETUS.FI:n verkkosivuilla.

Toimi siis näin:

1. Ilmoittaudu ensin asiakkaaksemme ilmoittautumissivuillamme. Valitse kurssivalikosta AJOKIELTOKOULUTUS

2. Maksa koulutus, joustavimmin teet sen maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksupainikkeilla tai SVEA:n rahoituksella

3. Maksettuasi ilmoittaudu nettiopetus.fi:n sivuilla sinun aikatauluun sopivalle tunnille. Näet myös sivuilta tarkemmat ohjeet tuntien suorittamisesta.

4. Saamme tiedon suorituksestasi nettiopetus.fi:ltä ja teemme sinulle todistuksen koulutuksesta

5. Ilmoita meille, miten toimitamme todistuksen sinulle (posti, sähköposti, nouto)

Ilmoittaudu kurssille

Voit ilmoittautua kurssille ilmoittautumissivulla, puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä toimistollamme.

Ilmoittauduttuasi sähköisesti saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Tarkistathan myös roskapostilaatikon.